• -10 %

BAYER Advocate Cat Адвокат® пот-он для кішок від 4 до 8 кг

Код товару:
35544
Немає відгуків

ПРИ РЕЄСТРАЦІЇ ЗНИЖКИ ДО -25% НА ПОЗНАЧЕНІ ТОВАРИ

1 піпетка
405грн 365грн
Немає в наявності
Самовивіз з магазинів - Безкоштовно. По Києву безкоштовна доставка від 499 грн, по Україні від 999 грн.

Аналогічні товари

1 піпетка
1090грн
1 піпетка
1235грн

Інформація

BAYER Advocate Cat Адвокат® пот-він для кішок

Опис:

Прозорий розчин.

Склад:

Діючі речовини: 10% імідаклоприду та 1,0% моксідектину.

Застосування:

Для лікування та попередження зараження бліхами (Ctenocephalides felis ), лікування алергічного блошиного дерматиту, лікування отодектозу (спричиненого Otodectes cynotis ), профілактика дирофіляріозу (знищує мікрофілярії L 3 та L 4 Dirofilaria immitis ), лікування гастроінтестинальних нематодозів (личинки L 4, незрілі та імаго Toxocara cati , Ancylostoma tubaeforme).

Дозування:

Мінімальна терапевтична доза 10 мг/кг живої ваги імідаклоприду та 1,0 мг/кг ваги моксідектину, що еквівалентно 0,1 мл/кг ваги препарату Адвокат® для котів.

Вес кота, кг

Розмір піпетки

Об'єм, (мл)

Імідаклоприд (мг/кг ваги)

Моксідектин

(мг/кг ваги)

? 4 кг

Адвокат® для маленьких котів

0,4

Мінімум 10

Мінімум 1

> 4-8 кг

Адвокат® для великих котів

0,8

10-20

1-2

> 8 кг

Використовувати відповідну комбінацію піпеток

Лікування та попередження зараження бліхами. Одноразова обробка препаратом знищує та попереджає зараження бліхами протягом 4-6 тижнів. Доцільно поєднати обробку тварини препаратом Адвокат з обробкою оточуючого середовища (наприклад аерозолем Больфо ) . При лікуванні алергічного блошиного дерматиту препарат застосовувати щомісяця.

Лікування отодектозу. Рекомендована одноразова обробка. Бажано проконсультуватися у ветеринара через 30 днів після лікування, оскільки деякі тварини потребують повторної обробки. Чи не наносити у ушний канал.

Попередження дирофіляріозу. Препарат слід застосовувати, починаючи за 1 місяць до періоду активності кровосисних насекомих (квітень) та закінчуючи через 1-2 місяці після завершення періоду їх активності (жовтень). Інтервал між обробками – 30 днів. Рекомендовано перед профілактичною обробкою провести діагностику дирофіляріозу у котів старше 6 місяців. Якщо у тварини підтвердили наявність зрілих форм дирофілярій, то лікування має проводитися у відповідності із сучасними методиками.

Нематодозі. Щомісячна обробка Адвокатом ® знижує можливість реінвазії нематодами. Адвокат ® можна застосовувати як сезонну обробку проти нематодозів.

Метод застосування:

Для зовнішнього застосування. Удалите піпетку з упаковки, зніміть ковпачок, проколіть захисну фольгу. Розділіть шерсть в області шиї біля основи черепа тварини так, щоб було видно шкіру. Розмістіть кінчик піпетки на шкіру, стисніть піпетку, щоб препарат розмістити безпосередньо на шкіру. Нанесення біля основи черепа дозволяє уникнути можливості злизування препарату твариною. Наносити препарат на непошкоджену шкіру.

Протипоказання:

Не використовувати кошенят віком менше 9 тижнів. Больним, ослабленим, а також котам вагою менше ніж 1 кг препарат застосовувати на розсуд та під наглядом ветеринарного лікаря. Протягом лікування не можна застосовувати інші макроциклічні лактоні.

Несприятливі ефекти:

У дуже рідких випадках може виникати короткочасна сверблячка, загрязнення шерсті, еритема на шкірі, рвота. Усі ці ознаки пропадають без лікування. Препарат гіркий, тому, якщо тварина злиже місце аплікації після обробки, у рідких випадках можлива слюнотеча, що не є ознакою інтоксикації і проходить за кілька хвилин, іноді при злізуванні можливий прояв нервних явищ, які швидко минають. Правильне нанесення препарату мінімізує можливість злізування аплікації твариною.

Застереження:

Вміст піпетки не повинен потрапити до очей або до рота тварини. Короткочасний контакт тварини з водою у 1-2 випадках не знижує ефективності препарату. Часте купання тварини із шампунем або іншими імерсійними сумішами може знизити ефективність Адвокату®.

Застереження:

Уникати контакту препарату з очима, ротом та шкірою. Не їсти, не пити, не курити під час проведення обробки. Вимийте руки після обробки. У разі попадання препарату на шкіру або в очі потрібно змити препарат водою з милом, очі - промити водою. Якщо симптоми не пропадають, або препарат був заковтнутий, зверніться до лікаря та покажіть листівку вкладку або упаковку препарату.

Не грумінгувати, не гладити тварину, доки місце нанесення не висохне. Розчинник, що входить до препарату, може залишати плями на певних матеріалах (шкіра, тканина, пластик, тощо), тому, перш ніж тварина буде торкатися цих матеріалів, дозвольте препарату висохнути.

Форма випуску:

Піпетки по 0,4мл та 0,8мл, запаковані в блістери по 3 штуки.

Зберігання:

У закритій упаковці виробника, у сухому недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів та кормів, за температури від 0° до 30°С.

Термін придатності:

3 роки.

 

Характеристики

Призначення для догляду Проти бліх та кліщів
Тип засобу Краплі
Країна бренду Німеччина
Кількість (вимкнено) 1 піпетка

Відгуки клієнтів

Доставка/Оплата

Оплата

  • Онлайн еквайрінг. Після підтвердження замовлення надсилаємо посилання на оплату.
  • Готівкою при отриманні.


Доставка

Самовивіз за адресою вул. Волинська 48/50 та з магазинів-партнерів:
б-р Кольцова, 14М
вул. Гаврилішина, 7
вул. Героїв полку "Азов", 9
вул. Підлісна, 3
вул. Солом'янська, 21
вул. Стеценка, 9
вул. Щусева, 3
вул. Якуба Колоса, 25
пр-т Берестейський, 87
пр-т Берестейський, 136

 

Доставка кур'єром ZooLeader по Києву.
Вартість доставки 100 грн.
Безкоштовна доставка при замовленні від 499 грн.
Вартість доставки до передмістя Києва обговорюється індивідуально.


Нова Пошта, Укрпошта
Вартість доставки до відділення:
Нова пошта від 50 грн.
Укрпошта від 35 грн.
Безкоштовна доставка при замовленні від 999 грн.*

Вартість адресної доставки:
Нова пошта від 85 грн.
Укрпошта від 65 грн.
Безкоштовна доставка при замовленні від 1499 грн.*

*Пересилання наповнювачів, переносок, консерв, кормів економ класу здійснюється лише за передплатою та за рахунок покупця, незалежно від суми замовлення. До кормів ​​економ-класу відносяться наступні ТМ: EuroDog, Finci, Panzi, Тігріс, Пан Пес, Пан Кіт, Better Day By Day, Ізі кук, Дакс, Класік Кетс, Рено, Леопольд  та інші.


Термін доставки 2-6 робочих днів.

Термін зберігання на відділенні - 5 робочих днів.